Goede service en onderhoud voor een veilige Joomla website!

Veilig Webdezign

U weet het wellicht niet maar een website heeft geregeld onderhoud nodig. Er komen met de regelmaat updates uit en daar zijn allerlei redenen voor; veiligheid is er een van.


Joomla! is een bijzonder populair CMS, Content Management Systeem, als basis voor een website. Ongewilt is het daardoor net als andere CMS systemen een interessant doelwit voor cybercriminelen. Die zijn voortdurend op zoek naar gaten in de beveiliging om zo uw website te hacken. Met geregelde (veiligheids) updates dicht Joomla! deze lekken en probeert ze daarmee een stap voor te zijn. Maar dan moeten deze wel op tijd zijn geinstalleerd. Maar er zijn nog meer redenen zoals:

Tijdig updaten Joomla website

Een goed werkende website


Internet technologi├źn veranderen en verbeteren voortdurend. Daarnaast worden er steeds meer eisen gesteldt aan een moderne website. Joomla! zorgt ervoor dat het met zijn updates altijd in de pas loopt met deze vernieuwingen. Dat zorgt dat een website in Joomla! altijd goed blijft werken.

Flexibele Joomla website

Exenties


Bij iedere website worden er in Joomla! meerdere exenties en modules geinstalleerd. Deze zijn vaak nodig om de gevraagde functionaliteit te realiseren. Denk aan een uitgebreid formulieren extentie, de template en de firewall voor nog meer extra beveiliging. Ook deze exenties worden geregeld geupdate en verbeterd.

Service en onderhouds afspraak

Het is dus meer dan verstandig om het "Up to Date"  houden van uw website goed te borgen. Kunt u dat zelf dan is dat uiteraard prima. Vindt u dat lastig en besteed u dat liever uit dan kunt u een Onderhoud en Service afspraak maken en dan zorgt Webdezign hier keurig op tijd voor. Bij de prijs inbegrepen zijn dan ook de eventuele licentiekosten die voor sommige exenties nodig zijn. Is uw website in onderhoud dan worden er extra exenties geinstalleerd voor nog meer veiliheid en het geregeld maken van een algehele backup. Ook uw reeds bestaande Joomla website kan Webdezign in onderhoud nemen.

Ook het onderhoud uitbesteden?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie


Contact


Bouwmeestershoeve 302
7326 RR  Apeldoorn

  06 23 85 90 40
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


┬ę Webdezign - Is onderdeel van De Webteur Webdesign Apeldoorn | Privacyverklaring | KvK 51093790