Specialist in Joomla website maken

Wat is Joomla?


Webdezign is specialist in het bouwen van website met Joomla! Wat Windows als besturingssysteem voor een PC is, is Joomla! dat voor een website. Een krachtig en betrouwbaar CMS.

CMS staat voor Content Management Systeem en dient als de motor achter een webstite. Joomla! is een uiterst krachtig en flexibel systeem. Door duizenden uitbreidingen is de functionaliteit van Joomla! snel en eenvoudig uit te breiden en groeit zo eenvoudig mee met de ontwikkelingen van uw bedrijf of instelling. Naast dat voordeel biedt Joomla ook:

Joomla een flexibel en duurzaam systeem voor uw website

Een betrouwbaar systeem


Miljoenen website van grote en kleine bedrijven en organisaties maken gebruik van Joomla en zijn flexibiliteit en veiligheid. Wanneer Joomla goed wordt onderhouden is het een solide basis voor iedere website. Door zijn flexibiliteit groeit Joomla mee met alle ontwikkelingen en is daarmee ook een duurzaam systeem met garanties voor de toekomst.

Een flexibel systeem


Er zijn letterlijk duizenden exenties beschikbaar om de functionaliteit van van Joomla uit te breiden. Bijvoorbeeld een webshop, een fotogallerij, een portfolio, een evenementeagenda, etc. Daarnaast zijn er ruim 60 taalpakketten die prima naast elkaar in een website te gebruiken zijn (meertaligheid).

Een gebruikersvriendelijk systeem

Naast dat Joomla een krachtig en felxibel systeem is voor uw website, is het ook gebruikersvriendelijk. Webdezign maakt het aanpassen van de website eenvoudig en beheersbaar. Ziet u zich zelf dat niet doen dan kunt u dat uitbesteden aan Webdezign.

Ook een website met Joomla?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie


Contact


Bouwmeestershoeve 302
7326 RR  Apeldoorn

  06 23 85 90 40
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Webdezign - Is onderdeel van De Webteur Webdesign Apeldoorn | Privacyverklaring | KvK 51093790